Snacksbar



Jag vänder och vrider på datorn för att webcamen ska få en bild - det blir dålig kvalité och jag hade gärna visat upp fantastiska bilder av Las Palomasöknen (där vi har blivit varnade att gå - i alla fall i mitten där tyska herrar roar sig med sig själva medan en kvinna eller två strippar inför dem - bara tanken får mig att bli generad).

Lunchen hägrar.
Här är nu en grå himmel men det gör inget för alternativen är många.

Just nu gick en dam, som körde sin man i rullstol, förbi. Hon hade en kort kjol, fullt av blå ådror och andra missprydnader på benen, blonderat hår och en cigg i munnen. Det finns verkligen många olika sorters människor här.

Kärlek!

Kommentarer
Postat av: Dorothea

Det gör inget att bilderna blir lite dassiga - man ser ju vad det föreställer i alla fall, och vi vet ju att du kan bättre när tekniken är med dig!

Det låter som om du har jätteskönt!

2008-12-01 @ 20:22:32
Postat av: Sara dotter

Härligt härligt.. ser det ut att vara! Lite avis e man allt :) Imon ska det bli snöblandat regn här i Skåne burr... så du behöver inte ha hemlängtan. Kram S

2008-12-01 @ 20:26:47
URL: http://bustrollan.blogg.se/
Postat av: Jessica

Eva, även om bilderna inte är "toppkvalitet" så får vi i alla fall en uppfattning om hur du har det :)

Tror att vi kommer att få se många fina bilder från dig framöver!

Njut och ta vara på sol/värme/träning/avslappning och allt annat härligt du har för dig där så att du har ett "lager" kvar när du kommer hem.

Och förresten som Sara skrev till dig tidigare... gå bort från de där tråkiga människorna - de är inte värda att få lära känna dig!!

Kram

2008-12-01 @ 20:28:08

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0